primer-pla-de-tesis

Observacions per a la composició d’una Tesi Doctoral

Pel tipus de la publicació, la Tesi Doctoral compta amb característiques diferents de la maquetació de llibres. Si has de maquetar la teva Tesi, t’aconsello que llegeixis aquesta entrada per evitar problemes i estalviar temps.

Organitzar, investigar, desenvolupar i redactar una Tesi és una tasca complicada i llarga. Si ho has fet o estàs fent-ho, saps sobre el que estic parlant. Llençaràs tota aquesta feina per una maquetació fluixa?

Abans d’entrar en tema, considera que:

Maquetar una Tesi no es fa en un parell de dies i per això no esperis que falti una setmana per a la data de lliurament. En pocs dies no es pot maquetar una Tesi. Menys enviar proves, fer i introduir correccions, imprimir-la i enquadernar.

Permet que t’assessori. Si has decidit que una dissenyadora com jo s’encarregui del disseny i la maquetació de la teva Tesi, confia en els meus consells i en el meu criteri. Tu ets l’expert en la matèria que tracta la Tesi, jo sóc de la maquetació.

El primer que has de esbrinar, abans de maquetar una Tesi, és si la universitat on la presentaràs té un reglament de Tesi. Aquest factor és fonamental i alguns doctorands no reparen. Pot ser que no sigui acceptada perquè aquesta no segueix les normes específiques de format de Tesi fixades per la universitat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt